Shkarkuesi i TikTok

Shkarkoni videon TikTok pa filigran MP3 & MP4

Si mund ta shkarkoj videon TikTok?

Ndiqni hapat e treguar para jush për të ditur mënyrën më të lehtë për të shkarkuar videot e TikTok pa filigranë.

Zgjidhni videon

Hapni aplikacionin TikTok, gjeni videon që dëshironi të shkarkoni pa ujëra, më pas klikoni në butonin "Share" dhe më pas butonin "Kopjo lidhjen".

Ngjit lidhjen

Pas kopjimit të lidhjes së videos, tani duhet ta ngjisni në fushën e hyrjes në krye të faqes. Pastaj klikoni në butonin "Merr video". Prisni disa çaste dhe videoja do të jetë gati për t'u shkarkuar.

Videoja juaj është gati

Videoja është gati! Tani mund ta shkarkoni pa filigran, gjithashtu mund të shkarkoni muzikë në vend që të shkarkoni video, muzika do të jetë në format mp3 dhe video në format mp4.

Pyetje & Përgjigje

Cilat pajisje mbështetni?

TikDown po funksionon mirë në të gjitha pajisjet. Ne mbështesim plotësisht iPhone / iPad, telefonat dhe tabletët Android, Windows PC / Mac OS. Ju lutemi sigurohuni që të përdorni një shfletues modern si Chrome ose Safari në mënyrë që të mund ta përdorni mjetin pa probleme.

Cili është numri maksimal i videove që mund të shkarkohen?

Shijoni shkarkime të pakufizuara video pa filigranë, ne kurrë nuk e kufizojmë numrin e shkarkimeve që mund të merrni çdo ditë. Argëtohuni me TikDown!.

A mund të shkarkoj muzikë mp3 në vend të shkarkimit të videos mp4?

Dëshironi të shkarkoni muzikë nga video TikTok? Ju mund ta bëni këtë përmes fushës së shkarkimit në krye të faqes. Thjesht ngjitni lidhjen e videos që dëshironi të shkarkoni muzikë - tingull prej saj. Pastaj klikoni butonin e shkarkimit dhe prisni disa sekonda për të ruajtur zërin në formatin mp3.

A është e mundur të shkarkosh përmbajtje nga llogaritë private?

Meqenëse ne nuk jemi në gjendje të qasemi në përmbajtjen e llogarive private dhe nuk mund të marrim përmbajtje nga llogaritë private, duhet të siguroheni që llogaria të jetë publike në mënyrë që ne të mund të marrim video për ju. Kërkojmë falje nëse kjo ju shqetëson. Ne mund t'i japim një zgjidhje këtij problemi në të ardhmen, faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

A kërkon ky shërbim abonim?

TikDown është 100% falas dhe do të qëndrojë falas përgjithmonë. Vini re se mund të shihni disa reklama të pavëmendshme gjatë përdorimit të sajtit. Këto reklama shfaqen për të siguruar që TikDown të vazhdojë të funksionojë siç duhet. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni në çdo kohë përmes "Faqja Na Kontaktoni" dhe ne do të jemi të lumtur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja.

Pse video po luhet në vend që të shkarkohet?

Shumë shfletues nuk e mbështesin shkarkimin e videove siç kërkohet, prandaj sigurohuni që po përdorni një shfletues që mbështet shkarkimin e videos. Nëse jeni duke përdorur një pajisje Apple, duhet të përdorni shfletuesin Safari që të mund të shkarkoni video me sukses pasi është pothuajse i vetmi shfletues për iOS që mbështet shkarkimin e videove. Në rast se jeni duke përdorur një telefon Android, ne rekomandojmë shfletuesin Chrome pasi funksionon shkëlqyeshëm me mjetin tonë.

Në çfarë formati do të ruhet video?

Videot ruhen pa filigranë në formatin mp4.

A kërkohet regjistrimi i llogarisë për të përdorur mjetin?

Nuk ka nevojë të krijoni një llogari ose të jepni ndonjë informacion personal për të përdorur TikDown, një nga qëllimet tona kryesore është që mjeti të jetë i shpejtë, i lehtë për t'u përdorur dhe i pakomplikuar.

A ndikohet rezolucioni i videos pas shkarkimit?

Rezolucioni nuk ka të ngjarë të ndikohet negativisht, pasi videoja do të merret në rezolucionin më të mirë të disponueshëm. Nëse vëreni se rezolucioni i videos është ulur, provo ta shkarkosh sërish.

A funksionon ruajtja/shkarkimi i videove në telefonat Android?

Po, sigurisht, mjeti ynë mbështet telefonat dhe tabletët Android. Nëse hasni një problem gjatë përdorimit të mjetit, provoni të përdorni një shfletues tjetër.

A duhet të kem një llogari TikTok që të mund të shkarkoj video?

Jo, nuk keni nevojë, mund të shkarkoni çdo video kur të keni lidhjen e saj, thjesht ngjisni lidhjen në fushën e shkarkimit në krye dhe klikoni "Merr video" dhe videoja do të jetë gati për t'u shkarkuar brenda pak çastesh.